Backoffice dienstverlening | Recruitment Backoffice (2024)

Jouw backoffice in goede handen Maak een afspraak

Je bent hier: Home / Backoffice dienstverlening

Recruitment Backoffice minimaliseert werkgeversrisico’s en neemt administratieve en financiële belasting van jou over. Lekker werken toch? Je geeft het juridisch werkgeverschap uit handen, maar houdt ondertussen wel controle en inzicht via een portal met CRM-mogelijkheden in jouw eigen huisstijl. Ons team staat altijd voor je klaar met de beste backoffice dienstverlening. Verandering in wet- en regelgeving, cao’s, subsidies of andere HR-vraagstukken? Je hoort het van ons. En natuurlijk passen we de wijzigingen direct toe in de dienstverlening. Altijd up-to-date en je backoffice helemaal op orde!

Backoffice dienstverlening door Recruitment Backoffice

Onze dienstverlening is ABU-, NEN 4400-1 (SNA)- en VCU-gecertificeerd, waarmee wij een kwaliteitsgarantie afgeven. Wij passen conform deze eisen de inlenersbeloning toe voor alle werknemers. Wij worden juridisch werkgever en regelen de contracten, opdrachtbevestigingen, verloning, facturatie, voorfinanciering en het debiteurenbeheer. Daarnaast ontvang je wekelijks de gerealiseerde marge en een managementrapport en heb je 24/7 inzage in jouw actuele gegevens. Hiervoor rekenen we één overzichtelijke, transparante, all-in kostprijs.

Altijd controle en inzicht met een eigen portal

Alle medewerkers worden verloond in één online urenportaal, volledig ingericht in jouw huisstijl. Per opdrachtgever (en zelfs per afdeling) wordt een account aangemaakt voor de persoon die verantwoordelijk is voor het goedkeuren van de gewerkte uren. Hieruit volgen overzichtelijke loonstroken en facturen voorzien van jouw logo. Ons systeem heeft bovendien vele CRM-mogelijkheden, die een succesvolle match heel makkelijk voor jou maakt. Hoe dit werkt? Je krijgt het uitgelegd tijdens de start-uptraining bij een van onze adviseurs.

Ons doel

Recruitment Backoffice heeft als doel de beste backoffice dienstverlener te zijn voor intermediairs, inleners & flexkrachten.

Dit doen wij door continu in ontwikkeling te zijn met onze relaties. Dat is lekker werken.

Backoffice uitbestedenJouw werkplezier is onze missieMeer informatie
ExecutiveJij het juridisch werkgeverschap en de omzet, wij de backofficeMeer informatie

Bij Onderwijs Recruitment vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk bij onze partners en medewerkers. Naast alle services maakt dit voor ons het verschil.

Backoffice dienstverlening | Recruitment Backoffice (1)

Tammy – Onderwijs Recruitment

Voordelen op een rij

Genoeg voordelen om je backoffice uit te besteden aan Recruitment Backoffice. Jij kunt je richten op wat jij het liefste doet, met minimale werkgeversrisico’s en financiële en administratieve belasting. Wij zorgen graag voor meer werkplezier.

  • Jouw backoffice in goede handen: NEN 4400-1-, ABU- en VCU-gecertificeerd
  • Een compleet online pakket inclusief uitgebreide CRM-mogelijkheden
  • 24/7 inzicht en controle
  • Altijd maatwerk en persoonlijk contact
  • Up-to-date door trainingen en proactief advies over wet- en regelgeving, cao’s en subsidies

Ook profiteren van onze backoffice dienstverlening?

Dankzij onze jarenlange ervaring is Recruitment Backoffice voor een groot aantal uitzendbureaus dé backofficepartner. Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we wat voor jou de beste oplossing is. Ook zijn wij de vertrouwde adviseur en specialist op het gebied van ZZP-bemiddeling, eigen uitzendbureau starten en backoffice uitzendbureau uitbesteden.

Neem contact op

Meer weten over de vele mogelijkheden van Recruitment Backoffice? Neem dan contact met ons op via 038 303 16 63, per mail via info@recruitmentbackoffice.nl of vul het formulier hieronder in. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Kwaliteit en zekerheid

Recruitment Backoffice beschikt over NEN 4400-1- en VCU-certificering en is aangesloten bij de ABU. Zo weet je zeker dat je samenwerkt met een betrouwbare partner die kwaliteit levert.

NEN

Recruitment Backoffice verzorgt de betaling van loonbelastingen en de afdracht van sociale verzekeringspremies voor jou. Wij beschikken hiervoor over NEN 4400-1-certificering van de Stichting Normering Arbeid. Jij en je opdrachtgevers kunnen ons voor afdrachten van loonbelastingen en sociale verzekeringspremies ook betalen op onze G-rekening. Deze geblokkeerde rekening geeft je in combinatie met de NEN-certificering, de zekerheid dat je bent gevrijwaard van aansprakelijkheid voor betaling van loonbelastingen en sociale premies.

Verregaande flexibiliteit met ABU

Recruitment Backoffice is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), dé belangenbehartiger voor ondernemers in de flexbranche en leidend in de wereld van flexibel werk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo hanteren wij voor alle werknemers die bij ons op de loonlijst staan de inlenersbeloning uit de cao voor Uitzendkrachten van de ABU. De arbeidsvoorwaarden zijn hiermee goed vastgelegd conform de geldende cao(‘s). Backoffice biedt jou en je opdrachtgevers 5,5 jaar flexibiliteit, zonder werkgeversrisico’s en zonder de administratieve en financiële belasting.

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem. Het VCU-systeem is net als VCA ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

Recruitment Backoffice minimaliseert werkgeversrisico’s en neemt administratieve en financiële belasting van jou over.

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we graag inzichtelijk wat Recruitment Backoffice voor jou kan betekenen. Neem contact met ons op

Backoffice dienstverlening | Recruitment Backoffice (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5375

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.